Te koop

Zotti Lottie

Zotti is een telg uit de bekende Lottie-Zottie stam. Deze stam geeft een hoog percentage hoog springende paarden en predicaatrijke merries. In de mannelijke lijn behoren de bekende hengsten Burggraaf, Voltaire, Ramiro Z en Farn tot de stamhouders van het moderne springpaard. De moederlijn gaat terug op de merrie Lottie die van Marco Polo twee nakomelingen bracht; Irco Polo, goed gekeurde hengst, en de merrie Zottie.

.

 

Annabell

Het beste van Duitsland is samen gebracht in deze merrie (schimmel, foto rechts). Holstein, Stamm 275, stam van Landgraaf I (v Ladykiller). Via het bloed van Carthago en Cassini I is de stempelhengst Capitol I dubbel in de pedigree verankerd. De moederlijn brengt meerdere 1.60 paarden en goed gekeurde hengsten.

Annabell liep in Holstein (2011) een mooie merrieproef met als gemiddeld resultaat een 8,05.

.

.

Vienna B

Goed verervende merrie van de tophengsten Cantos en Voltaire. Als jonge merrie liep Vienna een mooie EPTM proef, ze is ster en PROK. Vienna gaf de aangewezen hengst (DAF), zesde in de KWPN kampioenskeuring KWPN, aangewezen voor het verrichtingenonderzoek, nu succesvol hunter in de VS. Hiernaast gaf Vienna twee 1.45 internationaal springende paarden (Bibanta, Ferdinand) die nog volop in ontwikkeling zijn.