NIEUWS

Hengstveulen uit veelbelovende Petrossian

Hengstveulen (Rubens SPS) is op 3 april geboren uit onze merrie Top Folia en vader Petrossian, die via zijn ouders Sapphire en For Pleasure 4 gouden olympische medailles meebrengt.

Oude wijn behoeft geen krans

Merrieveulen (Renaissance SPS) is geboren op 8 maart uit onze fokmerrie Annabell (waarin het bloed van Carthago en Cassini I is samengebracht) en vader Canturo.

Merrieveulen uit dochter van Think Twice

Op 27 februari 2021 is ons eerste veulen (Racotta SPS) geboren uit Joline, dochter van de onlangs overleden GP merrie Think Twice. Vader van het veulen is Aganix du Seigneur.

Merrieveulen Bamako x Diamant top op Starsale veulenveiling

Ons merrieveulen Paradis de Larcotique SPS, geboren uit onze jonge fokmerrie [Larcotique] (Diamant de Semilly x Mr Blue), is als duurste springveulen geveild op de [Starsale Auction]. Dit veulen gaat via moeder terug naar de 1.60 springende merries Narcotique de Muze II en Qerly Chin. Vader is Bamako de Muze.

Merrieveulen All Star x Burggraaf top op PS veiling

Ons prachtige merrieveulen Popova SPS alias All Eyes On Me SPS is geveild als een van de twee duurste springveulens op de Paul Schockemöhle Online veulenveiling. Kijk voor foto’s en video bij Lees Verder en klik dan [hier]

Merrieveulen Richebourg x Diamant geboren

Deze week is ons merrieveulen Popaline de Larcotique SPS geboren. Een unieke combinatie tussen twee vooraanstaande merries, Qerly Chin en Opaline des Pins.

Hengstveulen Omano BC x Diamant de Semilly

Op 11/6 is een hengstveulen geboren uit onze jonge fokmerrie [Larcotique] (Diamant de Semilly x Mr Blue), die via moeder terug gaat naar de 1.60 springende merries Narcotique de Muze II en Qerly Chin.

Hengstveulen All Star x Baloubet du Rouet

Op 2/6 is een hengstveulen geboren uit onze fokmerrie [Finook]. Dit veulen is de halfbroer van NMK merrie Jinook en van AES hengst Maestro.

Merrieveulen Omano x Diamant uit Qerly Chin moederlijn

Op 13/5 is een mooi merrieveulen geboren uit onze jonge fokmerrie [Larcotique] (Diamant de Semilly x Mr Blue), die via moeder terug gaat naar de 1.60 springende merries Narcotique de Muze II en Qerly Chin.

Merrieveulen Bamako x Diamant uit Qerly Chin moederlijn

Op 23/4 is het tweede merrieveulen geboren uit onze jonge fokmerrie [Larcotique] (Diamant de Semilly x Mr Blue), die via moeder terug gaat naar de 1.60 springende merries Narcotique de Muze II en Qerly Chin.