NIEUWS

Merrieveulen All Star 5 x Burggraaf uit Lottie-Zottie moederlijn

Op 16/3 is een prachtig merrieveulen geboren bij de fokmerrie [Zotti Lottie] (Burggraaf x Voltaire), uit de bekende Lottie-Zottie stam.

Merrieveulen Bamako x Mr Blue uit Qerly Chin moederlijn

Op 18/2 is het eerste merrieveulen geboren uit onze jonge fokmerrie [Larcotique] (Diamant de Semilly x Mr Blue), die via moeder terug gaat naar de 1.60 springende merries Narcotique de Muze II en Qerly Chin.

Verwachte veulens van Omano en Richebourg

Wij verwachten dit jaar veulens van Omano BC en Richebourg uit onze jonge fokmerrie [Larcotique] (Diamant de Semilly x Mr Blue), waarmee we beroemde moederlijnen combineren. Kijk op Horsetelex voor meer informatie over [Omano BC] en [Richebourg].    

Maestro AES goedgekeurde hengst

Maestro, hengst van Diamant de Semilly, uit onze fokmerrie [Finook M] is op 20 december 2019 goedgekeurd bij de AES hengstenkeuring.

Hengstveulens in de opfok

Onze hengstveulens Othellus en Centurion zijn de opfok in gegaan.

Merrieveulen uit de Lottie-Zottie stam naar Veulenveiling Dwingeloo

Ons merrieveulen Otti Zottie uit de Lottie-Zottie stam, Harley x Burggraaf, is verkocht op de Veulenveiling Dwingeloo. Voor meer informatie over de veiling zie hieronder bij [Veulenveiling Dwingeloo 2019] Voor meer informatie over de moederlijn, kijk bij [Zotti Lottie]

Merrieveulen uit Malito de Reve en Gazelle de la Pomme geboren

Op 24 juli 2019 is een ons merrieveulen geboren uit Malito de Reve en Gazelle de la Pomme. Het begin van een prachtige merrielijn om in de toekomst mee te gaan fokken. Kijk ook op horsetelex bij [Ocotique]

Veulen uit Capitol I lijn naar Starsale Auctions

Ons elegante merrieveulen [Opheliabell] uit de Capitol I lijn is verkocht op de Starsale Auctions. Kijk voor meer informatie over de pedigree hieronder bij de link naar moeder [Annabell]. Voor meer informatie over de veiling, ga naar [Starsale Auctions].

Merrieveulen uit moederlijn van Think Twice naar Borculo veiling

Ovidia, ons Glasgow van t Merelnest x Mr Blue merrieveulen uit de moederlijn van Think Twice, geboren op 6 juni, is verkocht op de Nationale Elite Veiling Borculo 2019. U kunt doorklikken naar meer informatie over de moederlijn bij [Moeder Joline].

Lembrion kampioen AES

Op 8 februari 2019 is Lembrion de Narcotique, onze 3-jarige  hengst van Diamant de Semilly x Mr. Blue, de kampioen bij de AES hengstenkeuring geworden. Uit het juryrapport: “De kampioen Lembrion Narcotique is een zeer compleet paard, met een sterk model, heel veel werklust, en een geweldig overzicht op de sprong.” Meer informatie over de hengstenkeuring en over het AES…