Referenties

Ons prachtige merrieveulen Popova SPS alias All Eyes On Me SPS is geveild als een van de twee duurste springveulens op de Paul Schockemöhle Online veulenveiling. Ze gaat naar Duitsland. Kijk voor foto’s en video [hier].

Moeder [Zotti Lottie] is een telg uit de bekende Lottie-Zottie stam en is te koop. Zie ook [hier].

Ons merrieveulen Paradis de Larcotique SPS, geboren uit onze jonge fokmerrie [Larcotique] (Diamant de Semilly x Mr Blue), is als duurste springveulen geveild op de [Starsale Auction]. Ze blijft in Nederland. Dit veulen gaat via moeder terug naar de 1.60 springende merries Narcotique de Muze II en Qerly Chin. Vader is Bamako de Muze.

Hengst Montparnasse (Chapeau x Burggraaf), geboren in 2017, bij Silversportshorses in Engeland.

Moeder [Zotti Lottie] is een telg uit de bekende Lottie-Zottie stam.

Ons merrieveulen Otti Zottie (Harley x Burggraaf), geboren op 28 maart 2019, is verkocht op de Veulenveiling Dwingeloo.

Moeder [Zotti Lottie] is een telg uit de bekende Lottie-Zottie stam.

Ovidia, ons merrieveulen (Glasgow van t Merelnest x Mr Blue) geboren op 5 juni 2019, is verkocht op de Elite Veiling Borculo.

Moeder is onze jonge fokmerrie [Joline] die stamt uit NL kampioene en GP merrie Think Twice en de rechtstreekse moederlijn van Contender in combinatie met een sterke vaderlijn.

Opheliabell (Vagabond de la Pomme x Claudio), geboren op 28 april 2019, is verkocht op de Starsale Auctions. Moeder is onze fokmerrie [Annabell], waarin de Capitol I lijn is verankerd.

Nabell (Vagabond de la Pomme x Claudio), geboren in 2018, is verkocht op de Elite veulenveiling Borculo.

Veulens van Nada M: Nestoras (2018, foto), Kurow, Klarus (2017) en Ionos (2015) zijn verkocht.