Galaxie d’Iscla

beheerder

Geboren: 2016
Geslacht: Merrie
Kleur: Donkerbruin
Stokmaat: 167
Fokker: Elevage d'Iscla
% volbloed: 40,23
Predicaten:

Jonge fokmerrie met een bewezen vaderlijn gecombineerd met de succesvolle “du Chateau” moederlijn, met Itot du Chateau als meest bekend GP paard. De “du Chateau” moederlijn vererft veel sport tot in de zesde generatie.

Hier vindt u de link naar [Galaxie op Horsetelex]

Klik hier op [Galaxie] om haar als jonge merrie te zien springen.

Moederlijn

Eerste moeder, de jonge merrie Comete d’Iscla (2012), springt ZZ bracht al meerdere ET veulens. Tweede moeder Signora sprong in het 1.40. Ze geeft in haar nafok meerdere paarden die op jonge leeftijd op niveau in de sport meelopen. Best of Iscla is haar SF gekeurde zoon. Op het wereldkampioenschap voor zeven jarigen behaalde hij de tweede plaats (2018). Derde moeder Sophie du Chateau sprong in het 1.40. Hiernaast gaf ze een groot aantal 1.40 – 1.60 nakomelingen met als meest bekende GP paard Itot du Chateau (Edwina Tops – Alexander). Vierde moeder Javotte D, een van de beroemdste SF fokmerries sprong zelf nationaal,  gaf zeven internationale springpaarden en twee goed gekeurde hengsten.

Vaderlijn

Eerste vader Contendro I blijkt een goede vererver, waar moeder Bravo, met vier gekeurde hengsten uit een beperkt aantal veulens, zeker een goede bijdrage levert. Tweede vader Le Tot de Semilly is de bekendste Grand Veneur zoon, onder andere vader van Diamant de Semilly. Derde vader Kannan staat al jaren hoog in de lijsten van topverervers. Vierde vader Galoubet is een van de stamvaders van het Selle Francais.

Calypso II
Contender
Gofine
Contendro I

Reichsgraf
Bravo
Ofarm
Galaxie d’Iscla


Grand Veneur
Le Tot de Semilly
Venue de Tot
Comete d'Iscla

Kannan
Signora
Sophie du Chateau